Tuesday, 31 August 2010

IM LOST IN MY OWN WORLD





IYA !
dea pernah menjadi insan yang paling maya CINTAI 
dan dea tak pernah tahu pun dengan apa yang maya nak luahkan
rahsia tersebut masih lagi kekal sebagai rahsia
YES!!

UNTIL NOW!!

maybe thats my FAULT  !
im not change my attitute for person that i love !
its been to late !
if i got the chance right now ,
i will stick beside you !
I WILL !! *promise  !!

maya seronok tengok ada orang jaya you and LOVE u!
walau pun benda tu menyakitkan hati maya sendiri !
tapi maya bahagia bila tengok awak bahagia !
maya doakan yang terBAEK !!


#kbhai
*wink wink
*a***a* a**i



Monday, 30 August 2010

HELLO COPY CAT

rupa rupanya bukan maya sorang yang gaduh denagn dea! tapi ramai orang !
 mmg tol dlu ko ckp ern memang betol apa yang kau penah cakap dulu !
*nak kencing dengan kaki kncing???
tu memang serasi dan sesuai untuk kau ! kau  memang kaki KENCING !
PENIPU besar !
kau nak LAWAN dengan aku sangat kan !
ni lah berkat kesabaran aku 6 bulan kau kacau hubungan orang !
memang kau pernah menang dan naik !
tapi cuma untuk beberapa saat jea DARLING+SAYUNK !
hahahah!
aku rasa macam nak buat kenduri sebab seronok sangat !
sbb ko da malu ern dr ko sndr sebab kau dah malukan diri kau sendiri kan!
kau memang layak dipulau 
kau suka kutuk and down kan aku dulu ! tapi sekarang kau DOWN + jatuh TERSUNGKURRRR!!!
kau ada tuduh cakap aku heboh cerita pasal maruah diri kau
KAN KAN KAN !!
kau ingai kau HOT ker sampai aku sibuk nak cerita pasal kau !!
tapi atas PERMINTAAN kokau sendiri !
ni lah baru aku nak heboh dan amik tahu
dari kau FITNAH2 aku ,baik aku buat BETOL2 !!


#kbhai kau
CIKARO!!
*wink wink

Sunday, 22 August 2010

Saturday, 21 August 2010

awak dan awak


++ berubah la !! sampai bila nak macam tu?? tak akan ada orang lain yang akan uah kita selain diri kita sendiri,, belajar terima hakikatlah !!

                                 evil vs angle

Wednesday, 18 August 2010

NYAWA LAH

++ tepon sony saya++
++ :'( ++

Monday, 16 August 2010

married me PLEASEE




saket pale la weiii!!

++ari ney 16/8 (ari isnin) !! maya nyer klux pkul 3-4 ptg jerk,, pg2 ella da bnugn tuk g kluz,, titow r maya cowg2,, then trjga pkul 12 tngah ari,, shit!! maya xley bngun time mtahari nek,, sbb mst rse nk pitam o pale pning ssngt ! trbring r maya until pkul 1.30 sbb pale mmg brdnyut sngt ! kluz pkul 3 la,, xbngun lg ney,, alamat nyer xg kluz r ptg tuh,, trbaring jerk cmpay ella alek uma,, then ella alek jerk kiteowg nk ne plan brbke art ne,, pk n pk,, kiteowg plan nk mkn art aimar !! cmpay jerk aimar menu mmg xbes,, da r time tuh renyai2,, then brjalan r kitewog ke iman yg sderet ngn kdai ani sup utara !! kdai yg wrne ijau muda.. g jerk sane ujan da lbt da,, dpt jerk buku menu dyer,, bnyk kli maya belek ! nk mkn pe yup?? no plan la!! then da oder,, mknan cmpay !! suap jerk ns,, erm???? xde slera lak nk mkn ! de la dlm 3,4 cuap jerk mkn,, then sdut ayer ! pkse gak mkn ! "maya ne mkn ! t sakit la " cdey jerk ngk nasi tuh bnyk lg,, yg c ella yg pnuh slera nyer mkn mknn dyer !! lpak2 art kdai tuh dlu,, then g r kaunter tuk bayar ! kua kdai tuh jerk,, ujan lebat !! nk xnk redah gak r ern !! lek uma jerk abes basah bju !! waaahhh! pale sakit lek laaa !! xmo dmam k MAYA!! t susa nk lok t,,

Saturday, 14 August 2010

~my febret song ~

++rossa !! `hati yang kau sakiti`


Rossa – Hati Yang Kau Sakiti
jangan pernah katakan bahwa

cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya
* maafkan bila memang kini

harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai
** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu

ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa
reff:

ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya
ku menangis melepaskan

kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti
repeat *, **

repeat reff
ku menangis

harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

                                                          yes i'm ego!!


`im not loving you`!!


HAPPY BIRTHDAY DAYAH




                                   gambar ni diambil semasa hari jadi hidayah , pesta tebung dirumah

NAK NI BOLEH


                               angle face
                                turqoise


Friday, 13 August 2010

azhar ibrahim


 curi picture ni dari facebook a'a

 a'a sorry ya ambik picture a'a tanpa minta kebenaran tau , jangan marah (:
 ya suka picture ni a'a

suka tengok a'a senyum !
 der,gua nak pnjam lesung pipit tu boleh tak !?? hahah