Wednesday, 15 September 2010

wayang lepas raya

++cuti hari raya lama lagi, so jalan jalan lepaking lah bersama kawan kawan atau calon boyf. tett ! motif disini ialah nak cerita yang tadi maya tengok movie dekat SUNWAY. tapi mula mula teman "kawan" pergi shah alam dulu untuk dia ambil barang dia dekat rumah sewa sekejap, dengan siapakah gerangan gejaka tersebut. okay, kitaorang kawan aja lah yea, jangan fitnah yea kawan kawan , gosip pun jangan , jatuh saham ni :) dia sungguh manis dan di gelar sebagai shah, *hey shah, nama you disebut yea, sila tersedakkan diri you. hahahaha ! dari awal awal maya dah cakap dekat shah nak tengok cerita PIRANHA, and nasib baik dapat jugak beli ticket dia, padahal beratur memang gila panjang, semua orang dah balik k.l and outing kan lepas raya. nak mula kan cerita ,movie PIRANHA tu memang tak sesuai di tonton oleh warga emas yang berumor lagi lagi yang ada sakit jantung sebab maya yang muda ni pun terkejut sampai shah dekat sebelah terkejut jugak disebabkan maya *jerit kuat apa tak nya-.- ! OHH, lupa nak bagi tahu serba sedikit detail pasal shah, dia kawan kepada azhar, dorang satu team futsal and shah tersangat lah hebat di dalam gelangang yea . ohh i likee * fine penyakit mengada sudah sampai, kepada lelaki yang nak tackle girl mana mana yang korang suka boleh bawak tengok movie ni , sebab korang akan nakal kerana girl tu akan hug korang sebab ketakutan . HAHAHA. see kenakalan maya terserlah disini. sebelum benda benda lain keluar lebih baik stop. #kbhai

0 kanak kanak makan apple:

Post a Comment

terima kasih awak (: