Saturday, 30 October 2010

PERCUTIAN YANG TIDAK DISANGKA




pada tengah hari rabu,bertarikh (27/10) tasya datang bawak sarapan untuk maya * tiba tiba baik hati pulak dia kan. ! borak borak sambil mengunyah makanan yang penuh dalam mulut, bangkitkan balik pasal tasya nak bawak jalan jalan pergi perak tempat boyf tasya belajar, tasya dengan muka selamba jawab lepas makan ni kita pergi nak. tersedak maya dengar --' dia ingat perak tu dekat macam dari bangsar ke shah alam ke apa. lepas tuh tangan terus mencapai hp murah maya call azhar,  azhar pun on jea cadangan tasya tu.!packing barang barang dan terus gerak !!! yeah !!! sebelum tu, kitaorang pergi senawang dulu amik yu yun dekat sana sebab yu yunk ni couple pulak dengan kawan baik boyf tasya iaitu fendy, sampay perak dalam pukul 2 pagi jugak lah , lame kan , sebab banyak tempat persinggahan kita orang sebelum pergi sana !beszzz sangat walau badan penat penat duduk lama dalam kereta !dekat sana, siam *boyf tasya bawak lah jalan jalan tunjuk tempat dia. macam pelancong pulak -.- tempat dorang bawak : lata kijang,sunway city, kitaorang tak pergi banyak tempat sebab pergi 1 hari jea !! besz wok !! malam malam pergi tepi pantai, konon kononnya romantik lah tu kan? dan maya n azhar pulak dapat lah jugak spent time sama sama sebab kebelakangan ni , masing masing sibuk dengan komitmen sebagai pelajar.

1 comment:

terima kasih awak (: