Saturday, 27 November 2010

duhaii sahabat

kadang kadang kawan yang paling dekat dekat kita itulah yang merbahaya ! sebab dia tahu semua sejarah lampau kita ! then bila ada orang baru datang dalam persahabatan tu ? benda tu semua akan menjadi permasalahan, dan pasti orang yang baru tu akan cemburu dengan keakraban yang sedia ada wujud.


Friday, 26 November 2010

JAUH PERJALANAN LUAS PEMANDANGAN

                                                            * ni semua team hoki PSA
                                                        *dari kiri k'ada,wani,k'nad n maya


++ hari tu maya dan team hoki poli shah alam fly tu nun jauh dekat negeri jelapang padi yea kawan kawan , KEDAH ! mmg jauh yea derrr ! sampai sampai jea dekat sana maya di landa demam mungkin kerana duduk lama dalam bas dan air-con dia macam dekat kutub selatan  !demam demam tapi maya masih lagi list dalam first eleven (: kenangan yang menyeronokkan masa ni, kitaorang main memang ikut suka hati,janji seronok. team pulak satu kepala gila gila tak betol lah, sakit buah pinggang ni melayan diaorang. team PSA trbaek wok! masing masing dengan karenah yg melucu kan ! *MAYA SAYANG KORANG SANGAT SANGAT!! dekat sana maya rapat dengan semua orang,tapi paling rapat dan suka sakat maya ialah kak ada yang maya panggil POOH ! kak alia yang di panggil ABE ALI ! kak nad pulak as kapten, wani liew dan ella lahhh, rasa tak nak balik jea tahu tak, sebelum berangkat balik ke shah alam, lecturer bawak pergi menghabiskan duit dekat padang besar sempadan thailand lahh. memang barangan murah murah berbanding harga dekat shah alam atau pun kuala lumpur. kalau korang berkesempatan pergi kedah , jangan lupa singgah sana , beli ole-ole untuk maya tautau (:

Sunday, 14 November 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA









maya nak ucapkan selamat hari raya haji kepada semua umat islam . jangan curi kambing , lembu jiran jiran untuk buat korban pula yea .







SEMESTA 3 IS DONE

akhirnya dah cukup 6 bulan maya menjadi pelajar untuk semesta 3! semesta 4 ni maya kena pergi latihan industri jugak selama 6 bulan. bagi melengkapkan syarat syarat untuk menjadi graduan. yahoooo. esok maya dengan azhar akan pergi temuduga untuk daftar diri dekat pejabat latihan industri dekat subang jaya. ! perasaan takut, seram sejuk seram sejuk jea rasa, sebab maya kali pertama untuk menghadirkan diri temuduga, belum ada pengalaman sebenarnya.moga semuanya akan berjalan dengan lancar seperti yang diharapkan  !! final exam baru baru nie pulak, alhamdulillah (: untuk 1 semesta ni maya tak akan ada dekat politeknik yea, jadi kawan kawan please jangan rindu pulak * sila muntah warna ungu . apa apa pun , kita jumpa bila maya naik semesta 5 , jaga diri baik baik . kbhai