Friday, 26 November 2010

JAUH PERJALANAN LUAS PEMANDANGAN

                                                            * ni semua team hoki PSA
                                                        *dari kiri k'ada,wani,k'nad n maya


++ hari tu maya dan team hoki poli shah alam fly tu nun jauh dekat negeri jelapang padi yea kawan kawan , KEDAH ! mmg jauh yea derrr ! sampai sampai jea dekat sana maya di landa demam mungkin kerana duduk lama dalam bas dan air-con dia macam dekat kutub selatan  !demam demam tapi maya masih lagi list dalam first eleven (: kenangan yang menyeronokkan masa ni, kitaorang main memang ikut suka hati,janji seronok. team pulak satu kepala gila gila tak betol lah, sakit buah pinggang ni melayan diaorang. team PSA trbaek wok! masing masing dengan karenah yg melucu kan ! *MAYA SAYANG KORANG SANGAT SANGAT!! dekat sana maya rapat dengan semua orang,tapi paling rapat dan suka sakat maya ialah kak ada yang maya panggil POOH ! kak alia yang di panggil ABE ALI ! kak nad pulak as kapten, wani liew dan ella lahhh, rasa tak nak balik jea tahu tak, sebelum berangkat balik ke shah alam, lecturer bawak pergi menghabiskan duit dekat padang besar sempadan thailand lahh. memang barangan murah murah berbanding harga dekat shah alam atau pun kuala lumpur. kalau korang berkesempatan pergi kedah , jangan lupa singgah sana , beli ole-ole untuk maya tautau (:

0 kanak kanak makan apple:

Post a Comment

terima kasih awak (: