Tuesday, 22 November 2011

bertukar LAGI dan LAGI

seperti yang korang sediada tahu , maya berpindah blog dari gadis rama-rama ke diari tidak berkunci nie . belog tu dah lama sangat  sangat maya tak update dan design dea semua nya membuat hati serta mata ni menjerit membangkang . jadi di sebabkan bahan bahan dalam dea dah berserabut , agak susah nak betulkan . buat lah belog baru . maya janji akan rajin rajin meluah , mengutuk semua dekat sini . kalau korang baca entry dari bawah pun , maya export lah bahan dari belog lama . sayang nak buang kan . bermula dengan entry ni adalah entry hak milik kekal diari tidak berkunci . (:



                                                                   selamat datang reader


with love ,
double M


0 kanak kanak makan apple:

Post a Comment

terima kasih awak (: